ARBITRARY ARTICLES‎ > ‎All items‎ > ‎

Patrik's Arbitrary Collaboration, Vol II

posted 15 Mar 2016, 11:39 by Markus Helander   [ updated 15 Mar 2016, 11:41 ]
Something new to lighten up the day. A new release from my son.
You want arbitrary? Well, here you go:

A granny and a kid

Once upon a time there was a granny and a kid.
The kid went to meet the granny..
..they went to a train.

The kid had to pee and told the granny I have to pee. They went to the toilet and the granny said to the kid to call the police or sing to my ear. The kid really needed to go and heard the granny tell him to the pee in her ear.

So the kid peed in the granny's ear. She woke up and and told him once more: "Call the police or sing to my ear"! The kid said okay and asked for her telephone. Even though the kid didn't have to pee, he called for the police: "Hi, I'm on the train A2. Can you come and open the restroom door"? The police said no! And he ended the call.

Now the kid really had to pee and he tried to call the police again, but he couldn't because the battery had died. So, the kid decided to pee to the granny's ear, again.

The original Finnish version.

Olipa kerran mummo ja lapsi. Lapsi meni mummin luokse. He menivät junaan. Lapsella tuli pissa hätä hän sanoi mummolle minulla on pissa hätä. He menivät vessaan mummo sanoi lapselle soita poliisi tai laula minun korvaan. Lapsella tuli pissa hätä hän kuuli että mummo sanoi että pissaa minun korvaan. Joten hän pissasi mummon korvaan. Mummo heräsi ja suuttui hän sanoi uudestaan. Soita poliisi tai laula minun korvaan! Lapsi sanoi okei ja hän pyysi mummolta puhelimen. Vaikka lapsella ei ollut pissa hätä hän soitti poliisin hei minä olen junassa A2 voitteko tulla avaamaan vessan oven poliisi sanoi emme voi! Ja lopetti puhelun. Nyt lapsella tuli oikeasti vessa hätä hän yritti soittaa poliisille mutta hän ei pystynyt koska puhelimessa ei ollut akkua joten hän päätti pissata uudestaan mummon korvaan.

Well, that was certainly something..